Eesti toidu restoran

estonian food restaurant

Eesti vanasõna ütleb, et tühi kott ei seisa püsti. Tallinna vanalinna restoranis Kaerajaan peetakse vanarahva ütlemist meeles ja kantakse hoolt selle eest, et restorani külalistele head-paremat küllalt saaks. Moderne Eesti köök on põnev kombinatsioon Eesti ja maailma maitsetest.

Meie restorani menüü pakub igale külalisele nii äratundmisrõõmu, kui ka üllatusmomenti – restorani menüü aluseks on teada-tuntud toorained ja retseptid, kuid road on valmistatud ja serveeritud moodsas võtmes.

Meie restorani peakokk on inspiratsiooni ammutanud kogu maailma köögikultuuridest, mis annavad võimaluse läheneda Eesti köögile omastele toorainetele ebatraditsiooniliselt. Lasanjet saab valmistada ka koduse räimega ning kamajahu sobib veel mujalegi kui ainult hapupiima sisse. Eesti metsadest korjatud marjadest-seentest, kodustel põldudel kasvanud köögiviljadest ja teistest kohalikest toorainetest on rõõm toitu valmistada ja Tallinnas restorani Kaerajaan külalistele pakkuda.

Lisaks maitseüllatustele on restoranis Kaerajaan palju vahvaid rahvuslikest mustritest inspireeritud disainielemente ja –lahendusi. Lampide soojad kampsunid-käpikud ja sajanditevanused paekiviseinad loovad sooja ja turvalise tunde. Kuidas kasutada ära mitmesaja aasta vanust korstnalõõri, saate samuti teada külastades Tallinnas restorani Kaerajaan.

Maitsev toit teeb tuju heaks, on meie restorani moto! Ootame teid restoranis Kaerajaan!